Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 60 • К 56
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 11
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гарматюк С. С. 305.000 До наказу (к) 145 160
  • Українська мова: 145
  • Тестове випробування: 160
+
2 Андрушко М. М. 295.000 До наказу (к) 135 160
  • Українська мова: 135
  • Тестове випробування: 160
+
3 Бобовська К. Д. 290.000 До наказу (к) 120 170
  • Українська мова: 120
  • Тестове випробування: 170
+
4 Яковишина Д. А. 290.000 До наказу (к) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Тестове випробування: 140
+
5 Табалюк А. П. 285.000 До наказу (к) 120 165
  • Українська мова: 120
  • Тестове випробування: 165
+
6 Супрун В. В. 285.000 До наказу (к) 150 135
  • Українська мова: 150
  • Тестове випробування: 135
+
7 Панькивич Є. А. 275.000 До наказу (к) 135 140
  • Українська мова: 135
  • Тестове випробування: 140
+
8 Цюрук О. М. 270.000 До наказу (к) 135 135
  • Українська мова: 135
  • Тестове випробування: 135
+
9 Шірпал М. В. 260.000 До наказу (к) 125 135
  • Українська мова: 125
  • Тестове випробування: 135
+
10 Ярощук Н. В. 240.000 До наказу (к) 120 120
  • Українська мова: 120
  • Тестове випробування: 120
+
11 Партика І. О. 0.000 Зареєстровано +