Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 30 • БМ 3 • К 27
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
  • Подано заяв: 63
  • Конкурс на бюджет: 3.15
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 31
  • Рекомендовано на бюджет: 31
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ахметова А. Ю. 330.000 До наказу (б) 145 185
  • Українська мова: 145
  • Виробництво харчової продукції: 185
+
2 Семенов І. А. 300.000 До наказу (б) 130 170
  • Українська мова: 130
  • Виробництво харчової продукції: 170
+
3 Бородкіна А. В. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Виробництво харчової продукції: 150
+