Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 21 • БМ 20 • К 1
Заяв 21 • Конкурс на бюджет 1.05
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бритікова Д. С. 330.000 До наказу (б) 150 180
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 180
+
2 Янка М. О. 330.000 До наказу (б) 180 150
  • Українська мова: 180
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
3 Харламов О. О. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія переробки плодів і овочів: 160
+
4 Боровик Р. В. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія переробки плодів і овочів: 160
+
5 Мартиненко М. О. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 160
+
6 Захаров Є. О. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 160
+
7 Красуля М. Ю. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
8 Малахов М. О. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
9 Симоненко К. О. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
10 Косенко Т. С. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
11 Живодрова Ю. А. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Технологія переробки плодів і овочів: 160
+
12 Середа В. О. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
13 Гора О. М. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
14 Кохан Н. В. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 150
+
15 Грицай М. М. 290.000 До наказу (б) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія переробки плодів і овочів: 140
+
16 Клочко М. Ю. 280.000 До наказу (б) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія переробки плодів і овочів: 140
+
17 Ковалюк М. М. 280.000 Рекомендовано (к) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія переробки плодів і овочів: 140
+
18 Фільчаков О. А. 280.000 Рекомендовано (к) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія переробки плодів і овочів: 140
+
19 Полуян Д. Ю. 280.000 Рекомендовано (к) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія переробки плодів і овочів: 140
+
20 Тєлєгін О. О. 280.000 Рекомендовано (к) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія переробки плодів і овочів: 140
+
21 Зябленко І. Ю. 260.000 Рекомендовано (к) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Технологія переробки плодів і овочів: 140
+