Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Терлецька Ю. В. 315.000 Допущено 140 175
  • Українська мова (Українська мова (за індивідуальним завданням)): 140
  • Фахове випробування (за індивідуальним завданням): 175
2 Болтенкова І. В. 310.000 Допущено 160 150
  • Українська мова (Українська мова (за індивідуальним завданням)): 160
  • Фахове випробування (за індивідуальним завданням): 150