Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 40 • К 40
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Українська мова та література , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.09
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Томашенко Д. П. 157.947 Рекомендовано (к) 164 139 166 10.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 164
  • Історія України (ЗНО): 139
  • Географія (ЗНО): 166
  • Середній бал документа про освіту: 10.5
  • РК
2 Шиш С. М. 139.669 Рекомендовано (к) 134 116 143 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • СК
  • РК
3 Шрам А. С. 132.855 Рекомендовано (к) 128 109 157 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Географія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
4 Гармаш Б. Р. 124.093 Рекомендовано (к) 107 120 128 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Географія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
5 Горбатенко Е. Ю. 120.166 Рекомендовано (к) 108 126 108 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Історія України (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
6 Линник Е. Р. 112.873 Рекомендовано (к) 106 100 102 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • СК
  • РК
7 Олійник А. Ю. 112.618 Рекомендовано (к) 111 103 106 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК