Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ЗГРС-20.2-1мс-mk Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма •
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стецун Г. А. 0.000 Зареєстровано
2 Безрук О. О. 0.000 Зареєстровано
3 Корякіна Д. О. 0.000 Зареєстровано
4 Вишневська О. А. 0.000 Зареєстровано
5 Валюс А. О. 0.000 Зареєстровано