Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кастрюліна В. С. 151.368 Рекомендовано (к) 159 152 146 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Історія України (ЗНО): 152
  • Іноземна мова (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • РК