Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Оніщенко А. Ю. 356.700 Рекомендовано (к) 184 160 12.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 184
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.7
2 Одринський В. І. 277.400 Рекомендовано (к) 112 150 15.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.4