Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федюкевич С. А. 498.250 Допущено 138 123 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
2 Туряниця А. Ю. 419.738 Допущено 107 108 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Математика: 108
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • СК
3 Фанта О. В. 284.025 Скасовано (втрата пріор.) 110 5.3
  • Математика (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • СК