Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 14 • К 14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 16
  • Конкурс на бюджет: 16
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.88
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає