Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гетьман І. І. 348.000 Рекомендовано (б) 167 174 7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 174
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
2 Шморгун А. П. 280.000 Рекомендовано (б) 130 140 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
3 Шаптала О. С. 260.000 Рекомендовано (б) 112 130 18
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 18
+
4 Ковальчук Н. С. 259.000 Рекомендовано (б) 117 128 14
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
+
5 Ярош К. Р. 239.000 Рекомендовано (б) 112 124 3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 3
+
6 Єремейчук П. С. 233.000 Допущено 106 124 3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 3