Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 2 • К 2
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 34
  • Конкурс на бюджет: 2.27
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мофа Б. В. 487.463 Допущено 116 129 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Історія України (ЗНО): 129
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • СК
  • РК
2 Друзь Б. С. 414.500 Допущено 106 120 5.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.2
  • РК
3 Коломєєц В. О. 398.250 Допущено 120 109 6.2
  • Українська мова та література: 120
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
4 Кузнєцов А. А. 281.400 Відмова 100 6.3
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • СК
  • РК
5 Версетілов В. В. 266.750 Відмова 107 5.3
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК