Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 3.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 32
  • Конкурс на бюджет: 5.33
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іващенко А. В. 317.000 До наказу (б) 152 165
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Фахове випробування: 165
+
2 Платосюк Д. А. 290.000 До наказу (б) 139 151
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Фахове випробування: 151
+
3 Бєлий О. А. 286.000 До наказу (б) 136 150
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Фахове випробування: 150
+
4 Скрипка К. О. 0.000 Зареєстровано Квота-1
5 Мацкевич М. Р. 0.000 Зареєстровано
6 Норенко В. О. 0.000 Зареєстровано
7 Кара Є. С. 0.000 Зареєстровано
8 Осадча Т. О. 0.000 Зареєстровано
9 Климець С. О. 0.000 Зареєстровано
10 Корчевський Д. В. 0.000 Зареєстровано
11 Жерліцин О. Б. 0.000 Зареєстровано