Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 2 • БМmax 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Солодовник В. В. Пр. 2 146.494 До наказу (б) 134 141 114 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Біологія (ЗНО): 141
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • СК
  • ГК
  • РК
+
2 Вовк М. В. Пр. 4 127.908 До наказу (б) 121 136 103 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Математика (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
+
3 Воробєй К. А. Пр. 5 159.936 Допущено 127 163 165 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 163
  • Математика (ЗНО): 165
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
4 Матросов Д. М. Пр. 5 144.738 Допущено 116 149 144 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Математика (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
5 Розсоха М. А. Пр. 2 144.303 Допущено 107 164 124 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 164
  • Математика (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • ГК
  • РК