Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

МК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 11м
ВМ 0
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Омельченко В. В. 169.000 Зареєстровано 8.9
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
2 Бевзенко Р. В. 167.000 Зареєстровано 8.7
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
3 Воробйов Д. М. 155.000 Зареєстровано 7.5
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
4 Малишев В. Б. 130.000 Зареєстровано 5
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • РК
+
5 Ніжніковська М. В. 120.000 Зареєстровано 4
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • РК
+