Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Географія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бреде Є. І. 133.926 Допущено 128 143 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Географія (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
2 Марченко Б. В. 126.684 Допущено 106 155 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
3 Бойко А. С. 120.768 Допущено 134 104 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Іноземна мова (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
4 Черепаха А. С. 117.147 Допущено 113 124 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Географія (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК