Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мережук С. В. 448.250 Допущено 116 113 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
2 Панченко М. Ю. 271.000 Зареєстровано 108 5.6
  • Біологія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК
3 Ткачук С. І. 178.000 Зареєстровано 9.8
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК
4 Муравін М. В. 154.000 Зареєстровано 7.4
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
5 Сергієнко Л. Ю. 144.000 Зареєстровано 6.4
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
6 Черних А. О. 141.000 Зареєстровано 6.1
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
7 Струпінська А. С. 126.000 Зареєстровано 4.6
  • Середній бал документа про освіту: 4.6
  • РК