Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ісаєв І. О. 339.610 До наказу (к) 154 170 15.61
  • Іноземна мова: 154
  • фаховий: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.61
+
2 Ахапкін Є. Ю. 326.600 До наказу (к) 154 156 16.6
  • Іноземна мова: 154
  • фаховий: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.6
+
3 Петров А. М. 294.880 До наказу (к) 100 179 15.88
  • Іноземна мова: 100
  • фаховий: 179
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.88
+