Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування та пивоваріння у закладах ресторанного господарства
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Славінська С. В. 162.894 Допущено 170 153 157 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 170
  • Історія України (ЗНО): 153
  • Іноземна мова (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
2 Атаманчук А. О. 156.672 Допущено 156 145 156 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Іноземна мова (ЗНО): 156
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
3 Штейдер М. О. 141.678 Допущено 145 137 121 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 137
  • Математика (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
4 Біленький С. М. 134.844 Допущено 127 129 136 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 129
  • Іноземна мова (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
5 Вавілов Д. С. 130.152 Допущено 111 135 133 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Іноземна мова (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК
6 Антонов В. Ю. 121.890 Допущено 119 118 112 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Іноземна мова (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
7 Судома А. В. 118.728 Допущено 114 115 114 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК