Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Постова П. А. 147.264 Допущено 135 147 6.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Географія (ЗНО): 147
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
2 Реута Н. О. 145.018 Допущено 124 137 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Географія (ЗНО): 137
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • СК
  • РК
3 Чихун К. А. 139.776 Допущено 127 124 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Географія (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • СК
  • РК
4 Дубинська К. О. 129.688 Допущено 104 135 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
5 Квич Р. С. 119.392 Допущено 102 118 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
6 Кенджаметова А. Р. 111.384 Допущено 101 106 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • РК
7 Божок В. С. 111.280 Допущено 106 102 5.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Географія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК