Зачекайте...

181 Харчові технології

Біолого-технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Форносова М. Ю. 113.568 Допущено 109 105 126 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Біологія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
2 Гавенко В. Ю. 108.212 Допущено 102 116 106 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • РК