Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Салімова Я. А. 128.336 Допущено 142 128 120 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
2 Форносова М. Ю. 113.152 Допущено 109 105 126 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Біологія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК