Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Якимів А. Я. 305.000 Допущено 155 150
  • Українська мова: 155
  • Фахове вступне випробування: 150
2 Торченюк Г. І. 300.000 Допущено 145 155
  • Українська мова: 145
  • Фахове вступне випробування: 155
3 Орнаєв В. О. 295.000 Допущено 150 145
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 145