Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Заграничний Я. Ю. 280.200 До наказу (к) 126 150 4.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Фаховий іспит: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.2
+
2 Бачинський В. М. 250.600 До наказу (к) 117 130 3.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Фаховий іспит: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.6
+
3 Ліпінська В. В. 117.000 Відмова 117
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
4 Чижевська В. Р. 106.000 Відмова 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106