Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Зоофізіотерапія
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Воротник С. С. 148.334 Допущено 122 132 158 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Географія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • СК
  • РК
2 Тимчак Т. Т. 124.542 Допущено 135 100 121 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
3 Ніштук А. А. 119.442 Допущено 114 106 124 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Географія (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК
4 Кожухар Ю. А. 116.892 Допущено 108 103 121 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
5 Пасіцький І. В. 113.526 Допущено 101 109 116 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК