Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Василенко К. М. 324.750 Відмова 131 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
2 Карпенко К. А. 301.250 Відмова 121 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7