Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Виробництво і переробка продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Демчук М. О. 333.000 Допущено 140 193
  • Українська мова та література: 140
  • Середній бал документа про освіту: 193
2 Поручнік А. А. 315.000 Допущено 160 155
  • Українська мова та література: 160
  • Середній бал документа про освіту: 155
3 Бондарук В. В. 309.000 Допущено 150 159
  • Українська мова та література: 150
  • Середній бал документа про освіту: 159