Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ярошева Ю. О. 502.950 До наказу (к) 150 170 7.9
  • Українська мова (Диктант): 150
  • Біологія (Тестування): 170
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • СК
+
2 Спіріна В. В. 475.000 До наказу (к) 170 160 6.5
  • Українська мова (Диктант): 170
  • Біологія (Тестування): 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
+
3 Василега В. В. 468.300 До наказу (к) 140 160 6.6
  • Українська мова (Диктант): 140
  • Біологія (Тестування): 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • СК
+
4 Табунщик В. В. 465.150 До наказу (к) 140 160 6.3
  • Українська мова (Диктант): 140
  • Біологія (Тестування): 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • СК
+
5 Цимборська Ю. М. 180.000 Відмова 10
  • Середній бал документа про освіту: 10
+
6 Пухалевич І. В. 153.000 Відмова 7.3
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
+
7 Буховцева К. В. 450.000 Відраховано 140 160 7
  • Українська мова (Диктант): 140
  • Біологія (Тестування): 160
  • Середній бал документа про освіту: 7
+