Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТГРС Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пелехан І. Б. 166.617 Допущено 171 168 145 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Історія України (ЗНО): 168
  • Біологія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
  • РК
2 Мамчак Б. В. 144.279 Допущено 135 132 143 10.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 10.6
  • РК
3 Смага М. О. 123.777 Допущено 119 120 108 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
4 Лига О. А. 122.910 Допущено 103 103 143 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 103
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
5 Зьомик Ю. А. 121.227 Допущено 114 117 115 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Біологія (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
6 Зданевич А. М. 120.003 Допущено 111 116 113 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
7 Король Х. І. 116.433 Допущено 121 106 104 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК