Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 7 • К 7
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Арсенюк А. В. 481.688 Допущено 108 127 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Біологія (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • СК
  • РК
+
2 Іващенко Д. К. 415.500 Допущено 108 114 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
+
3 Красноштан В. С. 286.250 Відмова 113 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
4 Химера В. Д. 144.000 Скасовано (втрата пріор.) 6.4
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК