Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Комендантова М. О. 543.375 Зареєстровано 160 114 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • СК
  • РК
2 Романовський Б. Р. 517.750 Зареєстровано 134 149 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
3 Мефтодовський Д. В. 496.388 Зареєстровано 116 139 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Історія України (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • СК
  • РК
4 Усатенко Т. С. 354.750 Зареєстровано 147 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
5 Бєйлєкчі В. І. 159.000 Зареєстровано 7.9
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК