Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 0
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Дорадництво в АПК
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пасіцький І. В. 113.526 Допущено 101 109 116 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК