Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іванова Е. Р. 444.000 До наказу (к) 130 140 9.4
  • Українська мова: 130
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
+
2 Сіренко В. О. 417.000 До наказу (к) 140 120 7.7
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
+
3 Зуєва А. А. 382.000 До наказу (к) 120 120 6.2
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
+
4 Яловець В. В. 374.000 До наказу (к) 120 120 5.4
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
+