Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 8 • К 8
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пирожок А. В. 413.000 Допущено 130 117 8.6
  • Українська мова: 130
  • Математика: 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
2 Шкіндер О. С. 372.000 Допущено 130 109 5.3
  • Українська мова: 130
  • Математика: 109
  • Середній бал документа про освіту: 5.3