Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

МК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
  • Подано заяв: 52
  • Конкурс на бюджет: 2.08
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 28
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кувика Д. А. 375.000 До наказу (к) 120 120 5.5
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
+