Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 45 • К 45
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гич О. В. 451.000 Рекомендовано (к) 180 115 7.6
  • Українська мова: 180
  • Математика: 115
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
+
2 Колешко А. І. 348.000 Рекомендовано (к) 100 105 6.3
  • Українська мова: 100
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+
3 Наталіч Д. А. 159.000 Відмова 7.9
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
4 Товкач Н. М. 147.000 Відмова 6.7
  • Середній бал документа про освіту: 6.7