Зачекайте...

181 Харчові технології

ОКЕПГРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 51 • К 51
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 134
  • Конкурс на бюджет: 4.47
  • Зараховано: 38
  • Оригіналів: 38
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 115
  • Конкурс на бюджет: 3.83
  • Зараховано: 53
  • Оригіналів: 55
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бомок Д. С. 386.000 До наказу (к) 120 120 6.6
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
+
2 Шевченко О. В. 380.000 До наказу (к) 120 120 6
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6
+
3 Устименко Д. В. 376.000 До наказу (к) 120 120 5.6
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
+