Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 32
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 24
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендовано на бюджет: 9
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тараненко О. С. 469.000 До наказу (к) 155 155 7.9
  • Українська мова: 155
  • Біологія: 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
+
2 Ткач Я. В. 413.000 До наказу (к) 135 145 5.3
  • Українська мова: 135
  • Біологія: 145
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
+
3 Бакунов І. С. 391.000 Відхилено (к) 121 130 6
  • Українська мова: 121
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6