Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 10
  • Подано заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 2.2
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рейтингові списки 2019 року

Заяв ще немає