Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 1.56
  • Зараховано: 24
  • Оригіналів: 24
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 41
  • Конкурс на бюджет: 1.58
  • Зараховано: 26
  • Оригіналів: 28
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає