Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 18 • К 18
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
  • Подано заяв: 92
  • Конкурс на бюджет: 3.68
  • Зараховано: 28
  • Оригіналів: 28
  • Рекомендовано всього: 64
  • Рекомендовано на бюджет: 59
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петренко К. І. 445.000 Зареєстровано 160 140 6.5
  • Українська мова: 160
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6.5