Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 50 • К 40
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.38
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тулаєва А. О. 473.000 До наказу (к) 160 150 8.3
  • Українська мова (диктант): 160
  • Біологія (тести): 150
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
Квота-1 +