Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 33 • К 33
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Міхайлик О. О. 464.000 Допущено 158 145 8.1
  • Українська мова: 158
  • Математика: 145
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
2 Колесник Б. В. 459.000 Допущено 148 150 8.1
  • Українська мова: 148
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
3 Рачковський В. М. 427.000 Допущено 149 130 6.8
  • Українська мова: 149
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
4 Монюк В. І. 416.000 Допущено 136 150 5
  • Українська мова: 136
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 5