Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТГРТБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Котляр М. С. 300.000 Рекомендовано (к) 110 170 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 110
  • Фахове випробування: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 20