Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗП Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тимощук Т. М. 381.000 Рекомендовано (к) 192 169 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 192
  • Фахове вступне випробування: 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
2 Крижко О. В. 372.000 Рекомендовано (к) 178 176 18
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 178
  • Фахове вступне випробування: 176
  • Інші показники конкурсного відбору: 18