Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гупало О. М. 157.250 Рекомендовано (к) 148 141 170
  • Українська мова: 148
  • Історія України: 141
  • Фахове випробування: 170