Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 27 • БМ 10 • К 17
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 5.9
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яськова Є. Д. 81.750 Зареєстровано 167 160
  • Українська мова: 167
  • Історія України: 160
2 Коняга Т. О. 64.500 Зареєстровано 120 138
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 138
3 Гончарук О. М. 63.500 Зареєстровано 119 135
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 135
4 Івшин В. О. 61.750 Зареєстровано 135 112
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 112
5 Козлан Є. Г. 60.500 Зареєстровано 135 107
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 107
6 Гудз М. Г. 80.500 Скасовано (втрата пріор.) 179 143
  • Українська мова: 179
  • Історія України: 143
7 Хухлей Н. В. 71.500 Відмова 143 143
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 143
8 Колеснік А. А. 70.000 Скасовано (втрата пріор.) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 140
9 Хухлей А. В. 69.750 Відмова 144 135
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 135
10 Белаш А. О. 66.500 Скасовано (втрата пріор.) 131 135
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 135
11 Молодовська Я. П. 56.000 Відмова 124 100
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 100