Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карапетян Е. А. 169.700 До наказу (к) 186 160 3.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 186
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.2
+
2 Громик Т. В. 159.500 До наказу (к) 138 160 5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 5
+
3 Кілярський Т. П. 152.450 До наказу (к) 111 162 3.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 162
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.2
+
4 Прілєпова І. С. 191.250 Відмова 121 188 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 188
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
5 Корнецова К. П. 190.870 Відмова 128 185 20.12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 128
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 20.12
6 Іванюк Т. В. 175.200 Відмова 132 172 13.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 132
  • Фахове випробування: 172
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.2
7 Антонюк А. І. 170.770 Відмова 106 170 16.77
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.77