Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 425-7586960 К. Л. 539.250 До наказу (к) 151 146 168
  • Українська мова: 151
  • Біологія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 168
Квота-2 +
2 425-7587158 М. С. 500.000 До наказу (к) 172 175 153
  • Українська мова: 172
  • Біологія: 175
  • Середній бал документа про освіту: 153
Квота-2 +
3 425-7587361 А. С. 469.000 До наказу (к) 165 150 154
  • Українська мова: 165
  • Біологія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 154
Квота-2 +
4 425-7586885 А. О. 438.750 До наказу (к) 104 127 150
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 127
  • Середній бал документа про освіту: 150
Квота-2 +
5 425-3597878 О. І. 433.000 До наказу (к) 130 132 171
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 132
  • Середній бал документа про освіту: 171
Квота-2 +
6 425-7586759 Н. Л. 430.000 До наказу (к) 130 125 175
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 125
  • Середній бал документа про освіту: 175
Квота-2 +
7 425-4545156 А. О. 462.000 Відхилено (к) 165 160 137
  • Українська мова: 165
  • Біологія: 160
  • Середній бал документа про освіту: 137
Квота-2 +
8 425-7523521 С. О. 459.250 Скасовано (втрата пріор.) 113 132 153
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 132
  • Середній бал документа про освіту: 153
Квота-2
9 Русанова А. Е. 404.500 Відраховано 100 102 152
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 102
  • Середній бал документа про освіту: 152
+