Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 25
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Турчин Д. В. 167.158 Допущено 106 166 16.158
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 166
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.16
2 Мацьковська В. М. 157.410 Допущено 138 144 14.91
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.91
3 Нападій Р. А. 151.300 Допущено 128 142 12.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 128
  • Фахове випробування: 142
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.8
4 Сидор А. В. 36.000 Відмова 144
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
5 Рило В. В. 29.000 Відмова 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116